GPS verhalen van Soekky stories
Avonturenkoffertjes

15-05-2024 - Bergen (nh)

'Happy meaL' koffertjes van de AvOnturen

- Kinderen krijgen trek in avonturen -

Minstens zo aantrekkelijk als een ‘happy meal’ koffertje, maar dan gezond, want in plaats van honger krijgen kinderen zin in avontuur. Naar buiten de natuur in, dat is wat de avonturen koffertjes als doel hebben.

Tessa van den Bos krijgt het eerste avonturen koffertje overhandigd van Geralt Ploegstra.

Het eerste avonturen koffertje is vorige week overhandigd aan Tessa van den Bos, marketing manager van Camping Samoza en Camping Ommerland.


Beide vakantieparken hebben al jaren GPS avonturen van Soekky stories op en rond hun parken, midden in de natuur. En het is dan ook niet meer dan logisch om daar de primeur te laten plaatsvinden.


Deze meivakantie hebben al vele gezinnen met de avonturen koffertjes en de Soekky stories app de omgeving ontdekt.

Dit ‘happy meal zonder plastic’ koffertje van de avonturen is een tweetalige, aanvulling op de al belevingsvolle GPS verhalen. Het avonturen koffertje bestaat uit 9 envelopjes met verrassingen voor tijdens het GPS verhaal. De inhoud van het koffertje is op maat gemaakt voor het nieuwe Hazel en Noot verhaal: De familie Muis zoekt een huis, onder andere ingesproken door Birgit Schuurman.


Niet alle inhoud mag verklapt worden maar in één van de meest verrassende envelopjes zit een geurzakje, het ruikt zowaar écht naar de kastanjesoep uit het verhaal. Je ziet aan de gezichtsuitdrukking van de spelers dat ze opgaan in deze heerlijke geur, wauw. Dus zo ruikt kastanjesoep!
Een ander opdracht-envelopje is het zoeken naar kleur in de natuur en deze op een kleurkaartje wrijven. Passend bij de frambozenverf uit het verhaal. Ook de rest van de envelopjes zetten de fantasie aan. Kinderen kunnen eigenlijk niet wachten om bij elke stop weer een envelopje open te mogen maken. Wat zou er in zitten? Spannend.


Een van de envelopjes heeft kleurkaartjes, waarmee kinderen op zoek gaan naar kleur in de natuur.

Vanaf de start heeft Soekky stories zich al het doel gesteld om kinderen te verbinden met de omgeving. De natuur in en heerlijk op ontdekkingsreis gaan en dat met een fantasievol verhaal. De telefoon wordt gebruikt als slim medium, maar ook echt niet meer als dat, want het is nog veel leuker als je échte dingen meemaakt. En daarom is er nu het avonturen koffertje, een niet noodzakelijk maar wel heerlijke aanvulling op de stories.


De gehele inhoud van het koffertje is op natuurlijke basis en belast de wereld zeker niet. Integendeel, het verrijkt de wereld. Dat is een bewuste keuze, want in de huidige tijd is het de bedoeling om de aarde mooier door te geven aan de kinderen.

Gegarandeerd dat kinderen de avonturen koffertjes mee naar huis nemen, als fijne herinnering aan een mooie vakantie en avontuur wat ze beleefd hebben.


Wil je meer weten over de Avonturen koffertjes.

Bel of mail ons gerust.

via 072 202 9399 of mail: info@soekkystories.nl