GPS verhalen van Soekky stories
Amsterdamse Bos Nieuws

31-01-2024 - AMSTERDAMSE BOS

BELEEF het MAGISCH WINTERVERHAAL in het AMSTERDAMSE BOS

Afgelopen week heeft het Amsterdamse bos een eigen Bos-app gelanceerd met speurtochten en wandelroutes (Soekky-apps productie).

Met de Bos-app kun je nu met de hele familie hier ook het Soekky stories magische GPS-winterverhaal ‘Het Fonkelbos’ beleven. Dit verhaal is ingesproken door Birgit Schuurman, Remi Tjong Ajong en geschreven door Annelore Bensink.

Tip 5 in het Parool


“We zijn erg blij met de samenwerking met het Amsterdamse Bos en hopen dat veel mensen het Amsterdamse Bos op een magische manier gaan beleven met ons winterverhaal en de app van Soekky apps. Om aan te geven hoe bijzonder zo’n gps-verhaal is; het Parool heeft begin januari 70 tips aangegeven om gratis te zien en te doen in Amsterdam 

op nummer 5 is de Winterwandeling in het Amsterdamse Bos aangegeven!", laat Soekky stories eigenaar Geralt Ploegstra met trots weten.

De Bos-app heeft op dit moment drie routes beschikbaar; het magische winterverhaal ‘Het Fonkelbos’, de winteravonturen van Hazel en Noot en een leerzame bomenroute. Binnenkort zullen er ook nieuwe routes in de Bos-app beschikbaar komen.


Over de winterwandeling
'Het Fonkelbos' is een avontuurlijke winterwandeling met een fantasievol verhaal over hert Dai. In het verhaal worden de dieren in het Amsterdamse Bos ongerust, ze hebben het hert Dai nog niet gezien deze winter. Tijdens de wandeling worden er diverse opdrachten gegeven en kunnen kinderen dit verhaal samen met het hele gezin oplossen. Het verhaal is ingesproken door Birgit Schuurman en Remi Tjong Ajong en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

De Bos-app van het Amsterdamse Bos is beschikbaar voor iPhone-, Android smartphones en tablets/iPads. Te downloaden in de App Store of via Google Play


OOK een EIGEN APP? KIJK OP Soekky-apps.com