GPS verhalen van Soekky stories
Kinderrestaurants

03-04-2024 - Laren

KinderRESTaurantS in de NatUUR ONTDekkeN Soekky stories

De afgelopen jaren heeft Soekky stories zich ingezet om kinderen en hun familie buiten te vermaken met gps-verhalen. Inmiddels zet het succes van de verblijfsrecreatie zich voort in de horeca; de eerste kinderrestaurants hebben zich aangesloten bij Soekky stories en zetten vanaf dit jaar de gps-verhalen jaarrond in.

Eigenaar Geralt vertelt:

"We hebben inmiddels een start gemaakt met de eerste restaurants.

Theehuis 't Bluk is één van deze locaties en ligt midden in het Goois Natuurreservaat Zuiderheide. Wat een prachtige locatie.


We hebben meer van dit soort pareltjes*  waar we komend jaar de kinderen met de ouders samen de natuur in sturen!"     


* Restaurant Johanna's hof in Castricum 


ELK kwartaal een NieuW VerhaaL

Met elk kwartaal een nieuw gps-verhaal zorgt Soekky stories ervoor dat restaurant gasten met veel plezier terugkeren naar het restaurant om weer een nieuw gps-verhaal te beleven met hun kinderen.

Er is inmiddels een start gemaakt met de eerste restaurants. Een voorwaarde is wel dat de horeca tegen een natuurgebied aan ligt, zodat de verhalen goed tot hun recht kunnen komen.


HERHaalBEZoeK

De inmiddels aangesloten locaties merken dat het aanbieden van Soekky stories het herhaalbezoek van hun gasten stimuleert. De in de natuur gelegen kinderrestaurants zien daarbij graag dat kinderen met hun ouders de natuur in gaan, het buitenzijn omarmen voor of na een bezoek aan hun restaurant. Met onze gps-verhalen vervullen we deze behoefte”.


Soekky stories app
Met de app van Soekky stories kunnen gasten diverse gps-verhalen beleven rond de locatie van het restaurant. Er zijn al verschillende routes beschikbaar en speciaal voor de horecasector biedt Soekky stories nu ook elk kwartaal een nieuw verhaal. Door deze nieuwe verhalen per kwartaal aan te bieden zorgt Soekky stories ervoor dat gasten met plezier terugkomen om vervolgens de natuur in te gaan met het hele gezin.


TouR lanGS KinderRESTaurantS
Binnenkort zal er door Soekky stories een tour gehouden worden langs diverse kinderrestaurants in Nederland om dit concept verder toe te lichten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw locatie of ken je een locatie die wellicht de moeite waard is om door ons te bezoeken tijdens onze tour?


Laat het ons weten en we komen graag in gesprek. 

Contact via 072 202 9399 of mail: info@soekkystories.nl